Courvoisier Initiale Extra

Konjakki

Courvoisier Initiale Extra

Courvoisier Initiale Extra on täydellisyyden hillitty ruumiillistuma. Konjakki on voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja. Harvinainen sekoitus Grande Champagne- ja Borderies –alueiden rypäleistä. Kypsytetty vuosikymmeniä, se on erittäin vanhojen eau-de-vie -tisleiden elegantti sekoitus. Tisleet on valittu huolellisesti ja sekoitettu täydellisesti. Nuorimmat tisleet ovat 35-vuotiaita, vanhimmat yli 50-vuotiaita. Master Blender Patrice Pinet kuvailee konjakkia:

Todella upean konjakin arvolle sopivat hienot makuyhdistelmät. Initiale Extran vanhan portviinin, tryffelin ja lämpimän hedelmäkakun aromit ovat täydellisessä harmoniassa.  Vain muutama tippa konjakkia riittää tuottamaan suuhun makujen ilotulituksen, joka tuntuu viipyilevän ikuisesti. 

Courvoisierin juuret ulottuvat 1800-luvun alkuun, jolloin Emmanuel Courvoisier ja alkoholikauppias Louis Gallois aloittivat yhteistyön Pariisin esikaupungissa Bercyssä. Vuonna 1811 Napoleon I vieraili Bercyn varastoilla, legendan mukaan hän vei useita Courvoisier-tynnyreitä mukanaan St Helenan vankilasaarelle. Englantilaiset upseerit nimesivät konjakin Napoleonin konjakiksi. Myöhemmin tuotanto siirtyi Ranskan Jarnaciin, ja laadustaan kuuluisan Courvoisierin maine kasvoi. Napoleonin veljenpoika, Napoleon III, myönsi Courvoisierille virallisen hovitoimittajan sertifikaatin vuonna 1869. Tämä arvokas todistus on edelleen esillä Courvoisierin museossa Jarnacissa muiden Napoleonin esineiden seurassa. 1909 englantilainen Simon-perhe osti yrityksen, ja alkoi kehittää Courvoisierin maailmanvalloitusta. Napoleonin siluetti vakiinnutettiin konjakkipulloihin, ympäri maailmaa tunnettu Josephine-pullo esiteltiin 1950. Nykyään Courvoisier kuuluu Jim Beam Global -konserniin. Courvoisierin tiukat laatustandardit ja huolellinen käsityö ovat pysyneet muuttumattomina 200 vuoden ajan.

  • Alkuperä

    Ranska

  • Alkoholipitoisuus 40%

Liittyvät Tuotteet