L´Essence de Courvoisier

Konjakki

L´Essence de Courvoisier

Ainutlaatuinen ja kallisarvoinen yhdistelmä kaikkein harvinaisimpia vanhoja eaux de vie -tisleitä Cognacin alueelta Grande Champagnesta ja Borderiesta. 
L´Essence de Courvoisierin näyttävä pullo on kuuluisaa Baccarat-kristallia. Pullon sekä tyylikkään pakkauksen muotoilu on erityinen. Modernin pullon voi laittaa sellaisenaan esille – vaikkapa omassa upeassa pakkauksessaan, joka on avattuna juhlavalaistuksessaan. Rajallinen saatavuus.

Courvoisier – Napoleonin konjakki

Courvoisierin juuret ulottuvat 1800-luvun alkuun, jolloin Emmanuel Courvoisier ja alkoholikauppias Louis Gallois aloittivat yhteistyön Pariisin esikaupungissa Bercyssä. Vuonna 1811 Napoleon Bonaparte vieraili Bercyn varastoilla, ja legendan mukaan hän vei useita Courvoisier-tynnyreitä mukanaan St Helenalle. Englantilaiset upseerit nimesivät konjakin Napoleonin konjakiksi. Myöhemmin tuotanto siirtyi Ranskan Jarnaciin, ja laadustaan kuuluisan Courvoisierin maine kasvoi.

Napoleon III myönsi konjakille arvonimen ”keisarillisen hovin virallinen toimittaja” vuonna 1869. Tämä arvokas todistus on edelleen esillä Courvoisierin museossa Jarnacissa muiden Napoleonin esineiden seurassa. 1909 englantilainen Simonin perhe osti yrityksen, ja alkoi kehittää Courvoisierin maailmanvalloitusta. Napoleonin siluetti vakiinnutettiin konjakkipulloihin, ympäri maailmaa tunnettu Josephine-pullo esiteltiin vuonna 1950. 

Courvoisierin konjakkien laatustandardit ovat tiukat, rypäleet tulevat Cognacin neljältä parhaimmalta alueelta. Courvoisier valvoo tarkasti rypäleiden valikoimista, tislausta, sekoitusprosessia ja kypsytystä. Courvoisier käyttää ainoastaan ranskalaisia tynnyreitä, ja valvoo huolellisesti tynnyreiden valmistusta. Yli 1000 viinintuottajaperhettä tekee yhteistyötä Courvoisierin kanssa, monet jo useammassa sukupolvessa. Courvoisier on ainoa konjakki, joka on saanut arvonimen ”La Prestige de la France” korkean laatunsa vuoksi.

Liittyvät Tuotteet