Bols Watermelon

Likööri

Bols Watermelon

Bols Watermelon on maailman paras vesimelonilikööri, jonka maku on hedelmäinen ja makea, mukana on häivähdys marsipaania. Likööri on herkullisen raikas ja hyvin tasapainoinen, jälkimaku on yllättävän pitkä. Mehevän pinkkiin vivahtavan punaisen värinsä ja veden kielelle herauttavan tuoksunsa ansiosta likööriä voidaan käyttää mitä monipuolisimmin erilaisissa cocktaileissa. Bols Watermelonin avulla baarimestarit voivat luoda hyvin raikkaita ja hedelmäisiä kesäcocktaileja janon sammuttajiksi, aivan kuten vesimeloni itsekin tekee. 

Vesimelonin uskotaan saaneen alkunsa Etelä-Afrikassa. Jo 900-luvulla ennen ajanlaskumme alkua kiinalaiset kasvattivat vesimeloneja, nykyään Kiina on maailman suurin vesimelonien tuottajavaltio. Maurit toivat hedelmän Eurooppaan palattuaan valloitusmatkoiltaan. Se miten vesimelonin ainutlaatuinen maku on saatu uutettua Bols Watermelon -likööriin, säilytetään Lucas Bolsin Master Distillersin arvokkaana salaisuutena.

Vuonna 1575 perustettu Bolsin tislaamo on maailman vanhin yhä toiminnassa oleva tislaamo. Sen perusti Amsterdamiin Lucas Bols, aikana jolloin hollantilaiset merimiehet alkoivat tuoda Eurooppaan matkoiltaan mausteita ja hedelmiä mitä eksoottisimmista paikoista. Lucas Bols käytti mausteita likööriensä, ja myöhemmin myös geneverin ja väkijuomien kehittelyyn. Bols on yksi maailman vanhimmista geneveriä valmistaneista yrityksistä, joka aloitti geneverin viennin ulkomaille jo vuonna 1691. Lucas Bolsilla on maailman laajin cocktail-tietokanta.

  • Alkuperä

    Alankomaat

  • Alkoholipitoisuus 17%

Liittyvät Tuotteet