Galliano L'Aperitivo

Likööri

Galliano L'Aperitivo

Italialainen Aperitivo-konsepti kasvattaa maailmalla suosiotaan nopeasti. Aperitivo on italialainen tapa nauttia alkupaloja ja ruokahalua herättäviä juomia ennen illallista. Katkeroiset bittersweet-liköörit (Amari) tulevat Italiasta, ja ovat ihanteellisia ruokahalua nostattavia juomia. 

Galliano L’Aperitivo on tasapainoinen, täyteläinen ja maukas Amaro-Bitter -katkerolikööri, joka on valmistettu parhaista italialaisista yrteistä ja mausteista. Tuote on italialaisen käsityötaidon ja perinteisten valmistustapojen taidonnäyte. Katkerolikööri soveltuu erinomaisesti aperitiivi-juomien ainesosaksi. Maussa on välimeren sitrushedelmien, kuten chinotton ja bergamotin aromeja. Lisäksi Galliano L’Aperitivo sisältää alkuperäisen yrttilikööri Galliano L’Autenticon tapaan lukuisia erilaisia yrttejä ja mausteita. Pitkä ja pehmeä jälkimaku. Korkea, pilarinmuotoinen pullo on saanut inspiraationsa muinaisilta roomalaisilta temppeleiltä.

Nimikkojuomaan kuuluu 1/3 osa Galliano L’Aperitivoa sekä 2/3 osaa tonicia tai kuohuviiniä. Tarjoillaan jäiden kanssa aperitiivina. Koristellaan appelsiiniviipaleella.

Liittyvät Tuotteet