
Galliano L'Autentico
Galliano valmistetaan perinteitä ja käsityötä kunnioittaen, liköörin tarkka resepti on tarkoin varjeltu salaisuus. Valmistus on monivaiheinen prosessi, sillä Galliano sisältää useita eri ainesosia. Valmistukseen käytetään mm. 25 erilaista yrttiä ja maustetta, aniksen siemeniä, katajanmarjoja, kärsämöä ja vaniljaa. Galliano L’Autentico sopii nautittavaksi sellaisenaan shottina. Likööri on erinomainen juomasekoitusten ainesosa esim. muiden alkoholien ja liköörien, soodan, hedelmämehujen, kuten appelsiini- ja omenatuoremehujen tai kahvin kanssa yhdistettynä. Galliano L’Autenticosta voi valmistaa myös tunnetut Galliano-klassikot, kuten Harvey Wallbanger -drinkit ja Galliano Hot Shotit.
Nuori livornolainen tislaaja Arturo Vaccari kehitti Gallianon vuonna 1896 sankarillisen italialaisen sotilaan Gallianon kunniaksi. Pullo on saanut muotonsa antiikin Rooman muita korkeammalle kohoavien pylväiden inspiroimana. Sittemmin maailmankuuluksi kohonnut italialaisklassikko Galliano valmistetaan edelleen käsityötä ja perinteitä kunnioittaen. Valmistusprosessiin kuuluu seitsemän haudutusvaihetta, seitsemän tislausta, kaksi sekoitteentekovaihetta ja kuuden kuukauden sekoittumisvaihe. Kaikki aromaattiset ainesosat ja elintärkeät öljyt otetaan valmistuksessa talteen kellarimestarin valvonnassa.

-
Alkuperä
Italia
- Alkoholipitoisuus 42.3%