Galliano Ristretto

Likööri

Galliano Ristretto

Gallianon innovatiivisuus ja innostus tulevaisuuteen ovat luoneet uusia Galliano-makuyhdistelmiä ja trendejä. Galliano Ristretto on vahva ja virkistävä kahvilikööri. Italialaisten palvoma, väkevöity, lyhyt espresso on täydellinen makuelämys. Parhaimpien Arabica- ja Robusta -kahvien käyttö tuo aromeihin syvyyttä ja tasapainoa. Huolellisesti ja mielikuvituksellisesti käytettynä Ristretto rikastuttaa ja laajentaa monia cocktail-luomuksia. 

Galliano Ristretto ei ole ainoastaan kahvilikööri. Kyse on italialaisesta käsityötaidosta. Italialaiset osaavat tehdä aitoa espressoa ja yhdistämällä Gallianon pitkän historian sekä ammattitaidon, Galliano Ristretton valmistus on luonnollista. Galliano Ristretton valmistusprosessi on monimutkainen ja hyvin varjeltu salaisuus. Tuotannossa on viisi eri vaihetta ja uutoksen pitkä ikäännytysvaihe tuo liköörille syvän ja intensiivisen maun, jonka luomisen hallitsevat ainoastaan italialaiset. Luonnonmukainen väri on tarkasti valittujen kahvipapujen ja huolellisen valmistuksen ansiota. 

Täydellisen tasapainoinen Galliano Ristretto on ainoa espressolikööri, joka on valmistettu eri kahvipapulajikkeista. Valmistukseen on käytetty Robusta-papuja Keniasta ja Intiasta sekä Arabica-papuja Brasiliasta ja Kolumbiasta. Tavallisesti kahvintuottajat käyttävät 80-90 % Arabica-papuja kahveissaan. Kahden eri kahvipapulajikkeen käyttö tuo likööriin runsaasti intensiivistä makua. Robusta-pavut (45 %) tuovat vahvoja ja karvaita sävyjä, aivan kuten iltalialaisten palvomassa Ristretto-kahvissa. Arabica-pavut (55 %) tasapainottavat makua suklaisilla ja kermaisilla vivahteilla. Galliano Ristretto ei siis ole ainoastaan kahvi- vaan espressolikööri. 

Liittyvät Tuotteet