Midori

Likööri

Midori

Midori tarkoittaa vihreää japanin kielellä, smaragdinvihreä väri kuvastaa Japanin luontoa. Midori on ensimmäinen ja alkuperäinen melonilikööri, joka on valmistettu huolella valituista japanilaisista meloneista. Likööri on voittanut lukuisia kansainvälisiä palkintoja. Erinomainen juomasekoituksissa. 

Suntory julkaisi Midorin vuonna 1978. Mikä olisikaan ollut parempi tapa esittäytyä kuin maailmankuulun newyorkilaisen Studio 54 -yökerhon kemuissa, joissa monet muodin, elokuvan, musiikin ja taiteen legendat juhlivat. Midorin maailmanvalloitus alkoi julkkismaistajaisissa, joissa oli mukana mm. nuori näyttelijä John Travolta. 

Julkaisuvuotenaan Midori oli ’the US Bartender Guild Annual Competition’ –kilpailun voittaneen The Universe –cocktailin tärkein ainesosa. Sittemmin Midori on saavuttanut maailmanlaajuisesti hienon maineen johtavien baarimestareiden ja cocktailsuunnittelijoiden keskuudessa erinomaisen laatunsa ja monipuolisuutensa vuoksi. Yhdysvalloissa saavutetun huikean menestyksen jälkeen Midori julkaistiin Australiassa ja Euroopassa. Suomeen Midori saapui vuonna 1988. Nykyään likööri on saatavilla yli 50 maassa. Midori on aidosti kansainvälinen premium-likööri.

Liittyvät Tuotteet