Highland Park Ice Edition

Mallasviski

Highland Park Ice Edition

Highland Park esittelee uuden kahdesta viskistä koostuvan sarjan. Vuonna 2016 julkaistu sarjan ensimmäinen osa Highland Park Ice Edition on rajallisen saatavuuden viski, jota on pullotettu 30 000 kappaletta maailmanlaajuisesti. Tämä upea viski kunnioittaa Highland Parkin kodin Orkneyn saarten historiaa.

Viskisarja pureutuu klassiseen viikinkimytologiaan. Niflheim on skandinaavisessa mytologiassa jään, sumun, pimeyden ja kylmyyden valtakunta. Niflheimissä asuivat jääjättiläiset, ja sen kerrotaan sijainneen pohjoiseen Ginnungagapista, maailman alkulähteestä. Niflheim oli toinen kahdesta alussa olleista valtakunnista, joista toinen oli Muspelheim, tulen valtakunta. Näiden kahden valtakunnan, kuuman ja kylmän, välissä alkoi luominen.

Highland Park Ice on 17-vuotias mallasviski, joka on kypsytetty bourbontynnyreissä. Mittatilaustyönä valmistettu sininen lasi kuvaa häikäisevää ja kimaltelevaa jäätä, pullon muoto on suunniteltu erityisesti muistuttamaan jään valtakunnasta. Pullo on pakattu upeaan vuoren muotoiseen tammiseen lahjapakkaukseen. Pullossa oleva kehä edustaa elämän kiertokulkua sekä klassisen viikinkimytologian keskeistä olentoa, maailman luomista suojelevaa käärmettä. 

Luonnollisen säteilevä, jäinen ja peilinkirkas väri. Tuoksussa on elosia tuoreen ananaksen ja kypsän mangosorbetin sävyjä, joka kuvastaa viskin jäistä luonnetta. Savun aromia seuraavat inkiväärin jäätävät aromit. Kuten jääjättiläiset, maku on voimakas, mutta hunajainen. Tyypilliseen Highland Parkin tyyliin maku on yhdistelmä utuista turpeen savua, vaniljaa ja mausteisuutta. Maku on erittäin tasapainoinen, kermainen, täyteläinen ja öljyinen. Pitkä viipyilevä ja harmoninen jälkimaku, jossa kuivan puun ja mausteiden sävyjä.

Liittyvät Tuotteet