The Macallan Double Cask

Mallasviski

The Macallan Double Cask

The Macallan on yksi arvostetuimmista ja palkituimmista mallasviskeistä. Viskin maine ja ominaisuudet ovat aina vuodesta 1824 lähtien perustuneet poikkeukselliseen viskinvalmistustaitoon sekä tinkimättömään laatuun raaka-aineiden, tislauksen ja kypsytykseen käytettävien tynnyreiden suhteen.

12-vuotias The Macallan Double Cask on täydellisen tasapainoinen mallasviski, jota on kypsytetty sekä eurooppalaisissa että amerikkalaisissa sherrytynnyreissä. Kahden tynnyrityypin kumppanuus tekee viskistä pehmeän, makean ja tasapainoisen. Amerikkalainen tammi antaa viskille sitrushedelmien ja tammen keveitä sävyjä, mikä tasapainottaa The Macallanille tunnusomaisia täyteläisemmän hedelmän ja puun aromeja. 

The Macallan kuljettaa uutta tammea Yhdysvalloista Espanjan Jereziin, jossa tynnyrit valmistetaan ja täytetään sherryllä. Sherryn maustamat tynnyrit kuljetetaan myöhemmin tislaamolle Skotlannin Speysideen. The Macallan antaa viskien kypsyä amerikkalaisissa tynnyreissä 12 vuotta. Tämän jälkeen viskit yhdistetään eurooppalaisissa sherrytynnyreissä kypsyneiden viskien kanssa harmoniseksi ja poikkeukselliseksi viskiksi. 

Liittyvät Tuotteet