The Macallan M Decanter

Mallasviski

The Macallan M Decanter

Macallan M sijoittuu The Macallan 1824 –viskisarjan huipulle. M on luotu Macallanin harvinaisimmista viskeistä, ja se on Guinnesin ennätystenkirjan mukaan maailman kallein koskaan myyty viski.

Harvinainen kolmen mestarin luomus
M syntyi kolmen käsityötaidon mestarin, Fabien Baronin, Laliquen ja Macallanin yhteistyönä. Mestareiden tavoitteena oli luoda maailman hienostunein viski.

Tarina
The Macallan M on muotoilun mestariteos. Laliquen luovan johtajan Fabien Baronin näkemys ja mestarillinen kristallitaide yhdistyy Macallanin monitahoiseen mallasviskiin. 

Viski 
Macallan M on maailman arvokkain viski. Se on kauniin luonnollisen värinen, monitahoinen ja runsas mallasviski, jonka maussa on kuivattuja hedelmiä, mausteita, appelsiinia ja tammen aromia. Jokainen pisara on kypsynyt sherrytynnyrissä pitkään. Macallan M henkii yksilöllisyyttä. Viski on kypsynyt The Macallanin viskintekijän Bob Dalgarnon valitsemissa parhaissa tynnyreissä, joita käyttöön valikoitui seitsemän yksilöä. 

Kristallikarahvi
M kuvastaa esteettisesti ilmeikästä Laliquen Fabien Baronin visiota. Tuloksena on geometrinen muoto, joka haastaa käsitykset perinteisistä viskikarahveista. Karahvi on valmistettu korkealaatuisimmasta kristallista. Lalique on hyödyntänyt 150 vuoden pitkää kokemustaan ja mestarillista lasitaiteen käsityöosaamistaan valmistaessaan Macallan M:lle hienostuneen karahvin. Jokainen karahvi on valmistettu käsityönä ja yksilöity numeroin. Karahvi yhdistää perinteen, omaperäisyyden, säteilevän kauneuden ja rehellisen suoraselkäisyyden.

Liittyvät Tuotteet