The Macallan No6 Decanter

Mallasviski

The Macallan No6 Decanter

Upeassa The Macallan Decanter No. 6 –mallasviskissä yhdistyvät the Macallanin viskitaide ja Laliquen mestarillinen käsityöosaaminen. 

Hienot tynnyrit
Espanjalaisten ensimmäisen täytön tammisten sherrytynnyrien käyttö antaa täyteläiselle ja monivivahteiselle mallasviskille sen ainutlaatuisen luonnollisen värin. Sherrytynnyrit on valmistettu sherryn kotiseudulla Jerez de la Fronterassa Espanjassa käsityönä tynnyrimestarien toimesta. The Macallan käyttää No. 6 –viskille ainoastaan yhtä tynnyrinvalmistajaa varmistaakseen erinomaisen laadun ja Macallanille sopivan luonteen. 

Tynnyrinvalmistaja valmistaa ainoastaan espanjalaisia tammitynnyreitä, jotka kypsytettyään ensin sherryä, antavat tälle huippuhienolle viskille ainutlaatuisen täyteläisen maun. Viskin maussa on mausteita, kuivattuja hedelmiä ja appelsiinin vivahteita. Tumma pähkinänsävyinen kaunis väri kuvastaa klassista Macallanin luonnetta.

Tyylikäs kristallikarahvi
Lasitaiteen mestari Lalique on valmistanut karahvin yksinoikeudella Macallanille kunnianosoituksena viskin alkuperälle ja perinteelle. Karahvin muoto on saanut inspiraationsa The Macallanin ikonisesta kolmion muodosta, kristalli on hiottu kuvastamaan kuutta The Macallanin ’Six Pillars ’-kulmakiveä.

Liittyvät Tuotteet