The Macallan Reflexion

Mallasviski

The Macallan Reflexion

Reflexion on kypsynyt ensimmäisen täytön espanjalaisissa ja amerikkalaisissa 250 litran hogshead-sherrytynnyreissä. Viski saa värinsä ja arominsa juuri pienempien sherrytynnyrien ansiosta, jolloin viskin vuorovaikutus puun pintaan on suuri. Tuloksena syntyy viskin syvä luonnollinen väri, maku ja luonne. 

Tarina
Poikkeuksellinen mallasviski The Macallan Reflexion edustaa The Macallanin hienoja ja luonnollisen värisiä viskejä. Reflexion nimensä mukaisesti heijastelee sherrytynnyrikypsytyksen tuomaa väriä ja aromia. Pienet espanjalaiset ja amerikkalaiset hogshead-tynnyrit mahdollistavat suuremman vuorovaikutuksen viskin ja puun välillä, jolloin viskistä tulee hyvin monimuotoinen. 

Karahvi
Reflexion-viskin pullo on näyttävästi muotoiltu karahvi, todellinen lasitaiteen mestariteos. Jokainen karahvin kulmista heijastelee valoa ja viskin syvää väriä. Karahvin muotokieli on saanut inspiraationsa The Macallanin ikonisesta kolmion muodosta, lasi on hiottu kuvastamaan kuutta The Macallanin ’Six Pillars ’-kulmakiveä. 

Viski
Syvä mahonginpunainen sävy tulee sherrytynnyreistä. Huolellisesti valmistettu kulmikas karahvi korostaa kaunista väriä entisestään. Syvä väri ja monipuolinen maku syntyvät tynnyreissä, jotka ovat Macallanin viskintekijän, Bob Dalgarnon, henkilökohtaisesti valitsemia. Voimakkaassa ja täyteläisessä Reflexion-viskissä on kukkien, vaniljan, omenien ja aprikoosien vivahteita.

Liittyvät Tuotteet