Brugal Papá Andrés Alegría

Rommi

Brugal Papá Andrés Alegría

Papá Andrés on Brugal-rommitalon maineikkaan rommisarjan huippua. 

Rommi on saanut nimensä rommitalon perustajalta Don Andrés Brugalilta. Papá Andrés ilmentää historiaa, perinteitä ja jatkuvasti kehittyvää Brugalin perheen taituruutta. Kukin rajallisen saatavuuden julkaisuista on ainutlaatuinen, jokainen karahveista on johtavien taiteilijoiden ja käsityöläisten käsialaa.

Papá Andrés -rommia tehtiin alun perin ainoastaan Brugalin perheen ja lähipiirin erityisiin juhlatilaisuuksiin. Vuonna 2013 Brugal julkaisi 500 ensimmäistä ylellistä karahvia. Ensimmäinen julkaisu sai nimekseen Arcos, joka kuvasti kauniita pullossa ja lahjapakkauksessa olevia kaarikuvioita. Holvikaaret ovat osa Dominikaanisen tasavallan klassista siirtomaa-ajan arkkitehtuuria. Arvokkaasti ikääntyneiden rommien sekoitustaito on kulkenut Brugalin perheen maestros roneros –rommimestarien mukana viiden sukupolven ajan. Arcos saavutti maailmanlaajuisesti arvostetussa The Ultimate Spirits Challenge 2013 –kilpailussa korkeimman kunnianosoituksen, The Chairman’s Trophy –palkinnon, saaden 98 pistettä 100:sta. 

Papá Andrés Alegría Edition 2015

Alegría Edition 2015 on Brugalin perheen viidennen sukupolven edustajan ja ensimmäisen naispuoleisen rommimestarin Jassil Villanueva Quintanan sekoittama. On suuri kunnia päästä sekoittamaan Papá Andrés –rommi, jonka tisleet tulevat Brugalin perheen yksityisistä ja erityisistä 36 tynnyristä. Jokainen julkaisuista on ainutlaatuinen, sillä perinteen mukaisesti tynnyreihin on lisätty vuosittain kunkin vuoden parasta rommia. Nuori ja vanha rommi sekoittuvat, ja luonne kehittyy edelleen.

Jassilin visio vuoden 2015 julkaisuun oli luoda poikkeuksellisen pehmeä, monitahoinen ja aavistuksen makea pitkään kypsynyt ja tasapainoinen rommi. Ainoastaan 1000 karahvia pullotettiin, ja myynneistä saadut tuotot menevät suoraan Brugal Foundation –säätiölle. 

Maailmankuulun kuvittajan Javier Mariscalin mittatilaustyönä tehty muotoilu

Tämän ainutlaatuisen rommin tarina on saanut alkunsa arvostetun espanjalaisen suunnittelijan Javier Mariscalin mielikuvituksesta. Mariscal on tunnettu Oscar-ehdokkaanakin olleesta Chico y Rita -animaatiosta sekä Barcelonan olympialaisten maskotista. Hän seurasi itsensä Papá Andrésin jalanjälkiä synnyinmaastaan Espanjasta Dominikaaniseen tasavaltaan tavatakseen Jassilin, ja ammentaakseen inspiraatiota vuoden 2015 karahvin ja lahjalaatikon muotoilua varten. Dominikaanisen tasavallan ja sen kansalaisten värikkyys, lämpö ja elämänilo ’alegría de vivir’ innostivat riemukkaisiin ja ilmeikkäisiin piirroksiin. Alergía-julkaisu kuvastaa elämän parhaiden asioiden jakamisen iloa tärkeimpien ihmisten seurassa. 

Javier kuvitti myös kauniin pakkauksen mukana tulevan kirjan ainoastaan tätä julkaisua varten. Kirja on keräilyharvinaisuus, jota inspiroivat taiteilijan kokemukset saarella ja Brugalin perheen vieraana. Javier on signeerannut jokaisen kirjan, joka on mainio tapa tutustua Brugalin rommitaloon ja Papá Andréksen tarinaan. 

Liittyvät Tuotteet