The Famous Grouse Smoky Black 50cl PET

Blended-Viski

The Famous Grouse Smoky Black 50cl PET

The Famous Grouse on kotimaassaan Skotlannissa myydyin blended-viski. Sen valmistukseen käytetään vain kaikkein parhaimpia ja laadukkaimpia viskejä, kuten maineikkaita mallasviskejä The Macallania ja Highland Parkia, sekä runsasmakuista ja makeaa Tamdhu–viskiä.

The Famous Grouse Smoky Black on kehitetty varta vasten The Famous Grousen ystäville, jotka nauttivat myös tummemmista ja savuisemmista skottiviskeistä. The Famous Grouse Smoky Black yhdistää The Famous Grousen ainutlaatuiset aromit ja korkean laadun Islayn savuisten ja turpeisten mallasviskien kanssa. The Famous Grouse Smoky Black harvinaisuus: tuhti ja tummanpuhuva blended-viski, joka päihittää maullaan monet mallasviskit.

The Famous Grouse -viskin valmistaja Matthew Gloag oli Skotlannin Perthissä sijaitsevan Matthew Gloag & Son Ltd.in perustajan pojanpoika. Matthew’n tavoitteena oli tuottaa viskiä, joka sopisi erityisen hyvin Highlandin luoteisosien metsästystä harrastaville herrasmiehille. Vuonna 1897 lanseerattu ”Grouse Brand” nimettiin Skotlannin kansallislinnun riekon mukaan, Matthewn tyttären maalaama riekko koristi myös tuotteen etikettiä. Viski löysi kohderyhmänsä nopeasti, tuotteen suosio levisi pian ympäri Skotlannin. Suosion karttumisesta kertoo myös tuotteen nykyinen nimi ”kuuluisa riekko”, The Famous Grouse.

  • Alkuperä

    Skotlanti

  • Alkoholipitoisuus 40%

Liittyvät Tuotteet