Bols Vodka

Vodka

Bols Vodka

Bolsilla on yli 440 vuoden kokemus väkevien alkoholijuomien ja liköörien valmistuksesta. Myös Bols Vodka on tunnettu erinomaisesta laadustaan. Bols Vodka on 100 % rukiista valmistettu neljään kertaan tislattu premium-vodka. Perinteiseen Lucas Bolsin reseptiin perustuva Bols Vodka tislataan samalla omistautumisen tasolla ja käsityötaidolla kuin Lucas Bols on aina tislannut tuotteensa. 

Bols Vodka tislataan pienissä erissä hienoimmista rukiin jyvistä ja erittäin puhtaasta vedestä. Tuotannon kaikkia vaiheita seurataan tarkasti, ja vodka käy läpi 57 erilaista tarkistusta ennen pullotusta. Tämä huolellinen valmistus takaa huippulaadukkaan tuotteen. 

Bols Vodka on hyvin luonnollinen ja poikkeuksellisen puhdas hiilisuodatuksen ansiosta. Erinomaisen puhtauden vuoksi Bols Vodka soveltuu täydellisesti cocktailien valmistukseen ja juomasekoituksiin. 

Bols lukeutuu maailman johtaviin cocktail- ja baarimestariasiantuntijoihin. Tuhannet baarimestarit ovat saaneet oppinsa maailman kärkeen kuuluvassa baarimestariakatemiassa, Bols Bartender Academyssä.

Liittyvät Tuotteet